2013 m. gegužės 19 d., sekmadienis

Kas paliko Saturday Night Live?

Šį šeštadienį su garsiuoju tv šou Saturday Night Live atsisveikino aktoriai Bill Hader, Fred Armisen, Jason Sudeikis ir Seth Meyers.
Šis šou visada atsinaujina ir šįkart su sezono pabaiga jį paliko, net keturi aktoriai.
Bill Hader - 8m. SNL vaidinęs aktorius, sukūręs daug linksmų ir įsimintinų personažų, kaip gėjų klubinėtoją Stefano, kuris pataria ,,geriausias" New York vietas. Asmeniškai, tai buvo, mėgstamiausias mano personažas.
Fred Armisen - net 11m. dirbęs SNL, sukūręs bagalę personažų ir tikrai mokantis dirbti gyvai.
Jason Sudeikis - 10m. SNL aktorius. Geriausias iki šiol buvęs Mitt Romney :D
Seth Meyers - net 12m. vaidinęs SNL. ,,Weekend update" vedėjas, pristatęs ir komentavęs daugybę durnų nesąmonių žiniasklaidoje. Jis turėtų pakeisti Jimmy Fallon ,,Late night show". Reikia paminėti, jog Jimmy Fallon į šią laidą atėjo taip pat iš SNL, kurioje taip pat vedė ,,Weekend update".

Saturday Night Live - tai amerikietiškas parodijų šou, kuris filmuojamas New York ir transliuojamas gyvai. Kiekviename epizode yra kviestinis aktorius bei muzikos grupė/atlikėjas. Tai vienas seniausių iki šiol gyvuojančių Amerikos šou (net 704 serijos). Rodomas jau 38 metus, šį rudenį pradės 39 savo gyvavimo sezoną! Garsėjantis ne tik ilgaamžiškumu, bet ir ,,išauginęs" ir padėjęs karjeros laiptais pakilti daugybei komikų tokių kaip:
 Robert Downey Jr., Adam Sandler, Will Ferrel, Jimmy Fallon, Eddie Murphy, Joan Cusack, Conan O'Brien, Larry David, Chris Rock ir daug kitų.
Daugelis aktorių pasakoja, jog visa SNL dirbančių komanda tampa tarsi šeima. Aktoriai ne tik vaidina, bet ir mąsto idėjas, rašo scenarijus. Daugelis mini, jog tai darbas trunkantis 24h per parą, o viršvalandžiai tiesiog neatskiriama dalis.

Lieka klausimas: kas užims šių aktorių šiltas vietas ir kokie geri naujokai bus?
Kaip žinia išėję aktoriai be darbo tikrai nesėdės, tačiau man labai liūdna, kad nebeišvysių jų kitame sezone...

Keep it Geek! B)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą